Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Zorg goed voor jezelf, zorg goed voor je huid. Vooral de huid van je gezicht heeft heel wat te verduren. Zonlicht, warmte, kou en vervuiling. Het zijn allemaal factoren die je huid rechtstreeks beïnvloeden. Daarom is het belangrijk om je gezichtshuid goed te verzorgen. Met een gezichtsbehandeling geef je je huid precies wat het nodig heeft.

Bellisima Bio Energetic Centre biedt verschillende gezichtsbehandelingen. Helemaal afgestemd op jouw huidtype. Uiteraard adviseer ik je graag welke facial het beste bij jouw vraag past.

Miniface

Geef de huid van je gezicht een boost met de miniface. Ideaal als je weinig tijd hebt, maar je huid wel optimaal wil verzorgen en laten stralen. Een miniface-behandeling heeft een liftend effect en maakt de huidstructuur fijner, soepeler en gladder.

Wat je krijgt: een intensieve reiniging, gezichtsmassage, masker en een afsluitende dag- of avondverzorging.

65 minuten
€90,00

Klassieke gezichtsbehandeling

Ben je toe aan een momentje voor jezelf en wil je tegelijkertijd je gezichtshuid optimaal laten verzorgen? Dan is de klassieke gezichtsbehandeling dé facial voor jou. Deze behandeling wordt zonder apparaten uitgevoerd. Ideaal om helemaal tot rust te komen.

Wat je krijgt: een intensieve reiniging, gezichtsmassage, masker en een afsluitende dag- of avondverzorging.

55 minuten
€65,00

Energetische gezichtsbehandeling

Een huid zo zacht als die van een pasgeboren baby’tje… Dat gevoel ervaar je na een energetische gezichtsbehandeling. Deze facial verbetert de bloedcirculatie, kalmeert en geeft je huid zijn elasticiteit terug. Door de afvoer van afvalstoffen, voelt je huid gladder en strakker aan. Bovendien harmoniseert deze behandeling je zenuwstelsel en versterkt het je immuunsysteem.

Wat je krijgt: een intensieve cupping massage, een diepe reiniging, een lymfedrainage op het gezicht, het insluizen van werkstoffen door middel van ultrageluid en een afsluitende gezichtsmassage.

150 minuten
€235,00

Couperose behandeling

Een rode huid kan veroorzaakt worden door couperose. Dit zijn fijne, uitgezette rode en/of blauwe bloedvaatjes in het gezicht. Een couperose behandeling zorgt voor een vermindering van de roodheid en laat de huid er rustiger uitzien. Een behandeling in kuurvorm is vaak aan te raden.

Wat je krijgt: een intensieve massage, een diepe reiniging , exfoliating en massage met ultrageluid, lymfedrainage op het gezicht, een masker en elektrostimulatie met afsluitend met een passende dag- of avondverzorging.

120 minuten
€185,00

Phytobehandeling

Dompel jezelf onder in een behandeling die goed is voor je uiterlijk én je innerlijk. Een phytobehandeling is namelijk niet zomaar een gezichtsbehandeling, maar een ervaring voor lichaam en geest. Geur en beleving spelen hierin een belangrijke rol. Dit beïnvloedt je gemoedstoestand en emotie op een positieve manier. Elke behandeling is gekoppeld aan een element– hout, vuur, aarde, metaal of aarde– met ieder hun eigen trillingresonantie en bijbehorende producten.

Wat je krijgt: een voetbad, een diepe reiniging, lymfedrainage op het gezicht, massage met cryo ballen, een masker en een afsluitende dag- of nachtverzorging.

80 minuten
€104,00

Acnebehandeling

Acne is een aandoening die vaak voor onzekerheid zorgt. Gelukkig is acne te behandelen, zodat de huid er egaler uit komt te zien en de huidstructuur fijner wordt. Bellisima Bio Energetic Centre stemt de acnebehandeling helemaal op jou af voor het beste resultaat. Hiervoor zijn vaak meerdere behandelingen nodig.

Wat je krijgt: een persoonlijke acnebehandeling om ontstekingen tegen te gaan en de huid te kalmeren. Een acnebehandeling is vaak in kuurvorm.

n.t.b. minuten
€ n.t.b.

X