Over bellisima

Over Bellisima Bio Energetic Centre

Het verhaal van Bellisima Bio Energetic Centre begint meer dan 20 jaar geleden. Geïnspireerd door twee belangrijke vrouwen in haar leven, startte Ligia Croese in 199? haar eigen onderneming als schoonheidsspecialist. Deze twee vrouwen zijn haar oma en haar moeder, die beiden aan het roer stonden van modeatelier Bellisima. Zij leerden Ligia dat dat je altijd in jezelf moet geloven en dat je je dromen kunt waarmaken.

De Bellisima is een struik die nooit dood gaat. Een perfecte naam dus voor een beautysalon waar uiterlijke en innerlijke verzorging voorop staat. Bovendien is de naam Bellisima Bio Energetic Centre voor Ligia een persoonlijke ode aan haar moeder en haar oma.

De werkwijze van Bellisima Bio Energetic Centre

Met Bellisima Bio Energetic Centre heeft Ligia als doel om de natuurlijke uitstraling van haar klanten te versterken. Haar uitgangspunt is dat uiterlijke en innerlijke schoonheid allebei net zo belangrijk zijn. Daarom kiest zij uitsluitend voor natuurlijke cosmetica en behandelmethoden die beter zijn voor je huid, je gezondheid en de planeet.

Ligia werkt met haar hart en kiest altijd voor een persoonlijke benadering. Dit doet ze door met jou in gesprek te gaan en te luisteren naar wat jij wilt. Zo kan ze je een persoonlijk advies geven en de behandeling helemaal afstemmen op wat jij nodig hebt.

De Traditionele Chinese Gezondheidsleer (TCG)

Kenmerkend voor Bellisima Bio Energetic Centre is een werkwijze die gebaseerd is op de Traditionele Chinese Gezondheidsleer. Hierin spelen de 5 elementen hout, vuur, aarde, metaal en water een grote rol. Als deze elementen in je lichaam in balans zijn, is je levensenergie optimaal. Ligia’s behandelingen richten zich daarom ook op (het herstellen van) dit evenwicht in je lichaam.

Met deze aanpak is het mogelijk om tal van klachten te behandelen. Vermoeidheid, burn-out klachten, eczeem, gewrichtspijn of andere ‘vage’ aandoeningen komen vaak voort uit een stressvol leven waarin negatieve factoren je innerlijke energiestromen uit balans brengen. De behandelingen van Bellisima Bio Energetic Centre zijn erop gericht om ook dit soort problemen aan te pakken.

Wil je zelf ervaren wat Bellisima Bio Energetic Centre voor jou kan betekenen?

X