Lichaamsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Hoe jij je voelt, heeft een directe invloed op je lichaam. En andersom hebben lichamelijke klachten een rechtstreeks effect op je emoties. Je lichaam en geest vormen één geheel, dus daarom zijn de lichaamsbehandelingen van Bellisima Bio Energetic Centre ook afgestemd op deze eenheid.

Ik kijk altijd naar het totaalplaatje. Ik luister naar jouw wensen en adviseer je desgevraagd over de lichaamsbehandeling die bij jou past.

Wellness bodydrainage

Van top tot teen ontspannen en een algeheel welbehagen ervaren. Dat is het effect van de wellness bodydrainage. Met deze behandeling haal ik de energie- en stressblokkades in je lichaam weg. Hierdoor krijg je meer energie en kom je beter in je vel te zitten.

Wat je krijgt: een intensieve massage vooraf, een totale lymfedrainage over het hele lichaam en een afsluitende hoofdmassage.

120 minuten
€135,00

Energetische rug- en yu puntenmassage

Met een energetische rug- en yu puntenmassage breng ik de energieën in je lichaam weer in  balans. Deze behandeling richt zich vooral op de rugwervels en zorgt voor een algeheel welbevinden. Harmoniseren is hierbij het sleutelwoord.

Wat je krijgt: een massage van de rug waarbij volgens het yin/yang principe gewerkt wordt langs de rugwervels. Een lymfedrainage maakt ook onderdeel uit van de behandeling.

100 minuten
€110,00

Zen massage

Laat alle stress van je afglijden en neem tijd voor jezelf. Een zen massage helpt je hierbij, want deze behandeling is volledig gericht op algehele ontspanning. Even hoef je helemaal niets, zodat je er na afloop weer helemaal ontspannen en met nieuwe energie tegenaan kunt.

Wat je krijgt: een volledig manueel uitgevoerde massage, dus geen afleidende geluiden van apparaten.

60 minuten
€90,00

The all-in treatment

Wil je jezelf eens goed verwennen? Dan is the all-in treatment dé behandeling voor jou! Dit is een volledig wellnesspakket met verschillende behandelingen en uiteraard een fijne massage. Ook erg leuk om cadeau te geven!

Wat je krijgt: een heerlijke scrub, gevolgd door een packing en een massage van 40 minuten

120 minuten
€200,00

Feel good treatment

Als je toe bent aan een echte oppepper, raad ik je de feel good treatment aan. Dit complete wellnesspakket is er helemaal op gericht om jou weer lekker in je vel te laten zitten. Na afloop voel je je herboren.

Wat je krijgt: een energetisch voetbad met voetmassage, een scrubbehandeling en een massage van 30 minuten met afsluitende hoofdmassage.

120 minuten
€200,00

Babymassage

In de cursus babymassage leer je precies hoe je je kleintje op een fijne en veilige manier kunt masseren. Een massage helpt bij krampjes en versterkt de band tussen ouder en kind. Een heerlijk momentje van rust voor jullie tweetjes.

Wat je krijgt: een tweedaagse cursus babymassage. Tijden zijn in overleg af te spreken.

n.t.b. minuten
€60,00

Nek/rug massage

In ons dagelijkse leven worden onze spieren flink belast. Vooral je nek en rug hebben het vaak te verduren. Niet alleen door fysieke belasting, maar ook door alle opgebouwde spanning en emoties in je lichaam. Een nek/rug massage biedt dan uitkomst.

Wat je krijgt: een stevige massage voor de spieren in je nek en rug. Deze wordt gedeeltelijk manueel en machinaal uitgevoerd.

40 minuten
€62,00

X