Schoonheid zit van buiten én van binnen

Bellisima Bio Energetic Centre zorgt voor allebei

De beautybehandelingen van Bellisima Bio Energetic Centre versterken je natuurlijke uitstraling. Ik gebruik uitsluitend natuurlijke cosmetica en behandelmethoden die beter zijn voor je huid, je gezondheid en de planeet.

Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat je innerlijke schoonheid minstens zo belangrijk is als je uiterlijk. Dit is dan ook het uitgangspunt van mijn behandelingen. Mijn werkwijze is gebaseerd op de Traditionele Chinese Gezondheidsleer (TCG). Hierin spelen de 5 elementen hout, vuur, aarde, metaal en water een grote rol. Als deze elementen in je lichaam in balans zijn, is je levensenergie optimaal. Mijn behandelingen richten zich ook op (het herstellen van) dit evenwicht in je lichaam.

 

Geloof jij net als ik dat schoonheid van buiten én van binnen zit? Wil je rust creëren tussen je lichaam en geest? Boek dan een behandeling bij Bellisima Bio Energetic Centre.

X